El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel i Villaró, presentaran aquest dijous, a les 10.30 hores, la nova campanya de sensibilització viària per conscienciar sobre el risc que suposa conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Amb el lema “Dalt del cotxe, 0’0”, la campanya presenta diferents escenes de consum d’alcohol i drogues previ al moment de conduir, situacions que la societat ha normalitzat com a habituals o quotidianes, però que, tanmateix, representen un perill. La ingesta d’alcohol o drogues és un dels principals factors concurrents de la sinistralitat viària i d’agreujant de la lesivitat en els sinistres de trànsit.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de dimecres a les 20h.


10:30|El conseller Elena presenta la nova campanya de conscienciació per evitar el consum d'alcohol i drogues en la conducció. C. de la Diputació, 355|Barcelona (Barcelonès)

El conseller Elena i el director de l'SCT, Ramon Lamiel, presentaran la nova campanya de conscienciació per evitar el consum d'alcohol i drogues en la conducció.