1. La inauguració es farà a les 18h i comptarà amb la presència del director general dels Bombers, Joan Delort, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón

El director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, inaugurarà el dijous, dia 7 de març, a partir de les 18h, l’exposició ‘Bombers 40 anys’ al Museu de l’Automoció Roda Roda de Lleida. Delort hi anirà acompanyat del director dels Serveis Territorials d'Interior a Lleida, Xavier Garrós, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Civisme de la Paeria, Cristina Morón, del cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà, i del comissari de l’exposició a Lleida, bomber del Parc de Bombers de la ciutat i doctor en Història, Leonard Jové.

Aquesta és la setena parada en la itinerància de l’exposició, que explica la història de la Direcció General, creada el 1980. La mostra es podrà veure fins al pròxim mes de juny. A partir d’aleshores, és previst que aterri a Reus, Girona i l’Hospitalet de Llobregat.

Cerdanyola del Vallès, 5 de març de 2024