1. El conseller d’Empresa i Treball compareixerà en roda de premsa a les 12 h acompanyat del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell

Demà dijous 7 de març, a les 12 h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà en roda de premsa el balanç d’inversió estrangera captada per la Generalitat de Catalunya l’any 2023 a través d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. Torrent estarà acompanyat del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell. Durant la roda de premsa es donaran a conèixer diversos indicadors com el volum d’inversió estrangera atreta a Catalunya, els llocs de treball creats per aquests projectes, els principals països inversors o els sectors més destacats, entre d’altres.

La roda de premsa tindrà lloc a la seu del Departament (Pg. de Gràcia, 129 Barcelona).

12:00|El conseller Torrent presenta el balanç d'inversió estrangera captada per la Generalitat l'any 2023. Pg. de Gràcia, 129 |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà el balanç d'inversió estrangera captada per la Generalitat l'any 2023.