La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, farà una visita d’obres al futur nou Centre Obert de la Zona Franca el dijous 7 de març. El recorregut amb la comitiva començarà a les 10.30h del matí. En acabat, a les 11.15h,aproximadament, oferirà una roda de premsa als mitjans de comunicació.

Atesa la normativa específica de seguretat pel que fa a les visites d’obres, és obligatòria l’entrada amb casc i armilla, que facilitarà el Departament abans de l’entrada, i la signatura d’un document tipus. També és important portar calçat adequat, tapat i amb sola gruixuda. Per tot això, és necessari que els periodistes interessats a cobrir l’acte siguin al punt de trobada a les 9.30h. Podran fer el recorregut abans, sense la comitiva, i acompanyats d'un responsable de l'obra.

  1. A les 9.30h -Trobada amb els mitjans a fora del recinte. Repartiment de casc, armilla i signatura del document.
  2. De les 9.30-10.15h - Els mitjans podran agafar imatges de la planta baixa i la planta primera sense la comitiva (acompanyats d’un responsable de l’obra)
  3. A les 10.30 h - Arribada de la consellera Ubasart i la Comitiva (aniran sols a la planta primera)
  4. A les 11.15 h – Roda de premsa de la consellera a la planta baixa

Els mitjans interessats han d’acreditar-se escrivint un correu a premsa.justicia@gencat.cat amb nom, cognoms, DNI i mitjà durant el dia d’avui, abans de les 17h.


ACTE:

La consellera Ubasart fa una visita d’obres al nou Centre Obert de la Zona Franca

DIA:

Dijous, 7 de març

HORA:

9.30 h – Trobada amb els mitjans i accés a les obres. Els mitjans podran prendre imatges de la planta baixa i la planta primera sense la comitiva, acompanyats del responsable d’obres

10.30 h – Arribada consellera Ubasart i visita d’obres (sense periodistes)

11.15h – Roda de premsa (planta baixa)


LLOC:

Cantonada del carrer 60 i el carrer 1 (Zona Franca)

Accés a l’obra: 41.345495, 2.144114 – Enllaç Google Maps

Bus 109 i V3

Metro línia 10S – Parada Estació Zona Franca

09:30|La consellera Ubasart fa una visita d'obres al futur nou Centre Obert de la Zona Franca . Zona Franca ( cantonada del c. 60 i el c.1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, farà una visita d'obres al futur nou Centre Obert de la Zona Franca. El recorregut amb la comitiva començarà a les 10.30h del matí. En acabat, a les 11.15h,aproximadament, oferirà una roda de premsa als mitjans de comunicació. Els mitjans interessats a cobrir l'acte han de ser al recinte a les 9.30h.