La consellera Simó visita Olot i Figueres

query_builder   8 març 2024 11:24

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Simó visita Olot i Figueres

La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, visitarà demà Olot i Figueres. En primer lloc, a les 10h, es reunirà amb l’alcalde d’Olot, Josep Berga, a l’Ajuntament. Posteriorment, a les 10:35h, intervindrà a la Jornada del Pla de Cultura i Educació d’Olot, que es celebrarà a la sala El Torín. Allà, a les 11h, atendrà els mitjans de comunicació.

Per últim, es desplaçarà a Figueres, on, a les 12h, lliurarà els premis del Concurs d’Oratòria Juvenil de l’Alt Empordà 2024 i farà la cloenda institucional de l’acte, que tindrà lloc a l’Auditori dels Caputxins.

La consellera Simó visita Olot i FIgueres

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, intervindrà a la Jornada del Pla de Cultura i Educació d'Olot i lliurarà els premis del Concurs d'Oratòria Juvenil de l'Alt Empordà 2024, a Figueres.

  • 10:35|Jornada del Pla de Cultura i Educació d'Olot. Sala El Torín ( c. del Roser, 13)|Olot (Garrotxa)

    La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, intervindrà a la Jornada del Pla de Cultura i Educació d'Olot i atendrà els mitjans de comunicació.

  • 12:00|Lliurament dels premis del Concurs d'Oratòria Juvenil de l'Alt Empordà 2024. Auditori dels Caputxins ( c. del Rec Arnau, 8)|Figueres (Alt Empordà)

    La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, lliurarà els premis del Concurs d'Oratòria Juvenil de l'Alt Empordà 2024 i clourà l'acte d'entrega.