1. Dimecres 13 de març, a les 12.15 hores, la delegada del Govern a Girona i la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes atendran els mitjans de comunicació per explicar els detalls de la distribució.

Aquest dimecres, 13 de març, a les 12.15 h, la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes, Marta Casacuberta presentaran les dades de distribució universal de productes menstruals reutilitzables de l'acció La Meva regla, les meves regles, a la vegueria de Girona.

A través d’un codi QR que es troba dins l’aplicació La Meva Salut, les dones poden escollir segons la seva preferència entre una copa, unes calces menstruals o compreses de tela.

L'atenció als mitjans de comunicació es durà a terme a la farmàcia ubicada al C/ Marina, 113 de Cassà de la Selva.

Els mitjans gràfics podran agafar imatges de recurs de l'interior de la farmàcia on tindrà lloc la recollida dels productes.

12:15|Presentació de les dades de distribució de productes menstruals reutilitzables a la vegueria de Girona. C. Marina, 113|Cassà de la Selva (Gironès)

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes, Marta Casacuberta, presentaran les dades de distribució universal de productes menstruals reutilitzables de l'acció La Meva regla, les meves regles, a la vegueria de Girona.