El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya l’Obra (FGC), Toni Sanmartí, i del responsable de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Juanjo Ortega, presenta la 6a edició de la Vertical Montserrat.

La cursa, creada el 2017 pels Bombers de la Generalitat i organitzada conjuntament amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu, s’emmarca dins el projecte solidari Bombers amb Causa. És una de les competicions més exigents de l’Estat espanyol i està inclosa dins del Circuito Nacional de Carreras Verticales (CCV).

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de dimecres a les 19 h.

11:00|El conseller Elena presenta la 6a edició de la Vertical Montserrat. C. Vergos, 44|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya l'Obra (FGC), Toni Sanmartí, i del responsable de l'Obra Social de Sant Joan de Déu,Juanjo Ortega, presentarà la 6a edició de la Vertical Montserrat.