S’exposaran conclusions provinents de l’estudi, que treballa continuadament tots els casos diagnosticats.

El director del Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Jaume Galceran, presentarà les dades més significatives del registre del càncer durant el període 2015-2017 que afecten la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. L’acompanyaran la gerenta de la Regió, Íngrid Roca, i el gerent de Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, Anton Benet.

En atenció a mitjans s’exposaran les dades recollides en el Registre de Càncer, que analitza tots els casos de càncer que es diagnostiquen al territori, així com les principals conclusions i projeccions de futur.

La roda de premsa es durà a terme a la sala d’actes de la seu de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre aquest divendres 15 de març a les 11 hores.

11:00|Presentació de les dades del Registre de Càncer 2015-2017 i les seves projeccions a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre. C. Sant Joan Baptista de la Salle, 8|Tortosa (Baix Ebre)

El director del Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Jaume Galceran, presentarà les dades més significatives del registre del càncer durant el període 2015-2017 que afecten la Regió Sanitària Terres de l'Ebre. L'acompanyaran la gerenta de la Regió, Íngrid Roca, i el gerent de Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, Anton Benet. En atenció a mitjans s'exposaran les dades recollides en el Registre de Càncer, que analitza tots els casos de càncer que es diagnostiquen al territori, així com les principals conclusions i projeccions de futur.