Inauguració del servei Barnahus d'atenció a infants víctimes de violència sexual a Girona

query_builder   13 març 2024 09:34

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració del servei Barnahus d'atenció a infants víctimes de violència sexual a Girona

  1. El conseller Campuzano i la consellera Ubasart encapçalaran l’acte

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, inauguraran el proper dijous 14 de març a les 17.30h el nou servei Barnahus d’atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual a Girona. Els acompanyaran representants del Govern de la Generalitat de Catalunya i autoritats locals de la vegueria de Girona.

L’acte d’inauguració, amb parlaments institucionals, començarà a les 17.30h. Abans, a les 17h, els consellers així com altres autoritats faran un recorregut per les instal·lacions.

Nota informativa:

A les 16.30h els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de recurs de l’espai Barnahus podran entrar a l’equipament.

Demanem als mitjans de comunicació que confirmeu assistència a l’acte d’inauguració i a la prèvia per gravar imatges de l’equipament.

17:30|Els consellers Campuzano i Ubasart inauguren el servei Barnahus a Girona. Barnahus Girona (Carrer del Riu Güell, 94)|Girona (Gironès)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, inauguraran la nova Barnahus d'atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual a Girona. L'acte institucional començarà a les 17.30h. Abans, cap a les 17h, els consellers visitaran les instal·lacions del servei. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; el secretari general de Justícia, Drets i Memòria, Jordi Martinoy i Camós; la directora general d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil, Gisela Torns Payà, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà, assistiran a la inauguració.