El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de l’alcalde de Talamanca, Salvador Mañé i Papasey, presentarà el pròxim divendres 15 a les 12 h, els nous vehicles 4x4 del cos de Mossos d’Esquadra que aniran destinats prioritàriament al patrullatge de seguretat ciutadana en l’àmbit rural i l’atenció al ciutadà en aquests entorns. L’acte també comptarà amb l’assistència del director general de la Policia, Pere Ferrer i Sastre.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de dijous a les 20 h.


12:00|El conseller Elena presenta els nous vehicles 4x4 dels Mossos d'Esquadra destinats al patrullatge en l'àmbit rural . Pl. de l'Església|Talamanca (Bages)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà els nous vehicles 4x4 del cos de Mossos d'Esquadra que aniran destinats prioritàriament al patrullatge de seguretat ciutadana en l'àmbit rural i l'atenció al ciutadà en aquests entorns.