La vicepresidenta Vilagrà visita el Port de Barcelona per conèixer les mesures que s'estan aplicant per pal·liar la sequera amb motiu de la Copa Amèrica

query_builder   14 març 2024 13:39

settings_input_antenna Convocatòria

La vicepresidenta Vilagrà visita el Port de Barcelona per conèixer les mesures que s'estan aplicant per pal·liar la sequera amb motiu de la Copa Amèrica

Divendres 15 de març, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà el Port de Barcelona per conèixer de primera mà les mesures que s’estan aplicant per fer front a la sequera dins del marc de la Copa Amèrica.

A la visita l’acompanyaran el president del Port, Lluís Salvadó i el director general, José Alberto Carbonell. Posteriorment, visitarà les instal·lacions de l’equip suís de la Copa Amèrica, Alinghi Bull Racing, i l’America Cup Experience (Moll d’Espanya S/N) on a les 13:15 h farà una atenció als mitjans.

Els mitjans interessats s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat.

13:15|La vicepresidenta Vilagrà visita el Port de Barcelona per conèixer les mesures que s'estan aplicant per pal·liar la sequera amb motiu de la Copa Amèrica . Moll d'Espanya, s/n|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà el Port de Barcelona per conèixer de primera mà les mesures que s'estan aplicant per fer front a la sequera dins del marc de la Copa Amèrica. A la visita l'acompanyaran el president del Port, Lluís Salvadó, i el director general, José Alberto Carbonell. Posteriorment, visitarà les instal·lacions de l'equip suís de la Copa Amèrica, Alinghi Bull Racing, i l'America Cup Experience (Moll d'Espanya, s/n) on a les 13:15 h farà una atenció als mitjans. Els mitjans interessats s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat.