El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà dilluns, 18 de març, a les 12 h, la constitució de la Comissió d’Igualtat del Departament d’Interior. Es tracta d’un òrgan consultiu de nova creació format per representants de tots els cossos de seguretat i emergències i que tindrà com a objectiu impulsar accions per avançar en la igualtat dels cossos.

L’acte, que tindrà lloc a la seu del Departament, comptarà amb la presència de la secretaria general, Tamara Garcia; la directora del Gabinet de Seguretat i Polítiques Transversals, Alba Alfageme; el comissari en cap de Mossos, Eduard Sallent; el cap del cos de Bombers, David Borrell; i l'inspector en cap d'Agents Rurals, Antoni Mur; entre d'altres.

📌 Els mitjans que desitgin podran prendre imatges de la reunió (12 h) i, posteriorment a aquesta, el conseller Elena i Alba Alfageme faran declaracions.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de dilluns a les 9h.

12:00|El conseller Elena presideix la constitució de la Comissió d'Igualtat del Departament d'Interior. C. de la Diputació, 355|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà la constitució de la Comissió d'Igualtat del Departament d'Interior.