Dilluns, 18 de març, a les 10.30 h del matí, es durà a terme la presentació deMúsica sense fronteres, patrimonis catalans compartits. Cicle de concerts del Festival Pablo Casals organitzats pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona”.

L’acte, que tindrà lloc a la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Girona (carrer dels Ciutadans, núm. 18, de Girona), estarà encapçalat pel director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Josep Calataiud, acompanyat de representants de la Fundació Pablo Casals, de Prada, i representants municipals dels municipis que acolliran aquests concerts.

El cicle de concerts es durà a terme a Sant Pere de Rodes, a Santa Helena de Rodes, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran i a l'església de Sant Martí Vell.


10:30|Presentació del cicle de concerts 'Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits'. Serveis Territorials de Cultura a Girona ( c. dels Ciutadans, 18)|Girona (Gironès)

El director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Josep Calataiud, presentarà Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits. Cicle de concerts del Festival Pablo Casals organitzats pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona.