La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà, aquest diumenge 17 de març a les 10:30 h, la nova flota d’autobusos elèctrics per a la línia que uneix Granollers i Mollet del Vallès. L’acte es farà a les instal·lacions de Sagalés de Valldeoriolf, al terme municipal de la Roca del Vallès.

Hi assistiran el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs i Alborch; el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés i Orteu.

En acabar, les autoritats faran un trajecte inaugural amb un dels busos de la flota. Els mitjans hi podran accedir.

10:30|La consellera Capella presenta una nova flota de busos elèctrics . C. sector Valldeoriolf, 23: https://maps.app.goo.gl/pLnYewfoBjCc4Wcy9|La Roca del Vallès (Vallès Oriental)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà, la nova flota d'autobusos elèctrics per a la línia que uneix Granollers i Mollet del Vallès. L'acte es farà a les instal·lacions de Sagalés de Valldeoriolf, al terme municipal de la Roca del Vallès. Hi assistiran el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs i Alborch; el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés i Orteu. En acabar, les autoritats faran un trajecte inaugural amb un dels busos de la flota. Els mitjans hi podran accedir.