El president Aragonès signarà dilluns el decret de convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya

query_builder   15 març 2024 14:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès signarà dilluns el decret de convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, signarà dilluns vinent, 18 de març, el decret de dissolució del Parlament de Catalunya i de convocatòria d’eleccions per al pròxim 12 de maig. El decret entrarà en vigor l’endemà, amb la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La signatura del decret tindrà lloc a la Sala de Diputats del Palau de la Generalitat, a les 11 hores. També hi seran presents la vicepresidenta, Laura Vilagrà Pons, i el secretari del Govern, Xavier Bernadí Gil. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.11:00|Signatura del decret de convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, signarà el decret de dissolució del Parlament de Catalunya i de convocatòria d'eleccions per al pròxim 12 de maig. També hi seran presents la vicepresidenta, Laura Vilagrà Pons, i el secretari del Govern, Xavier Bernadí Gil. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.