El Govern reuneix el Gabinet de crisi per fer seguiment de la situació als centres penitenciaris i coordinar les pròximes actuacions

query_builder   18 març 2024 14:21

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern reuneix el Gabinet de crisi per fer seguiment de la situació als centres penitenciaris i coordinar les pròximes actuacions

  1. La vicepresidenta Vilagrà presidirà la reunió, que comptarà amb el conseller d’Interior i la consellera de Justícia i els seus equips respectius, a les 15.30 h a Palau
  2. El Govern ha convocat avui els representants dels treballadors en dues ocasions, però no han acudit a la cita

El Govern reunirà aquesta tarda, 15.30 h a Palau, el gabinet de crisi per monitoritzar la situació als centres penitenciaris i coordinar les pròximes actuacions.

La vicepresidenta Laura Vilagrà Pons presidirà la trobada, juntament amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i García, i la consellera de Justícia, Gemma Ubasart i González, i els seus equips respectius.

Els tres departaments van constituir un gabinet de crisi la setmana passada que s’ha estat reunint durant tot el cap de setmana per avaluar la situació i coordinar la resposta del Govern.

La nova reunió del gabinet de crisi es convoca per fer seguiment de la situació, després d’una nova jornada de protestes i davant la negativa dels representants dels treballadors a seure a la taula a dialogar amb el Govern.

Els mitjans gràfics podran gravar imatges de la reunió a l’inici.


NOTA: Per cobrir el mut de la reunió cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà per al qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

15:30|El Govern reuneix el Gabinet de crisi per fer seguiment de la situació als centres penitenciaris i coordinar les pròximes actuacions . Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, presidirà el gabinet de crisi per monitoritzar la situació als centres penitenciaris i coordinar les pròximes actuacions. Hi participaran el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i García, i la consellera de Justícia, Gemma Ubasart i González, i els seus equips respectius.