1. Serà avui, 19 de març, a les 17 hores al Departament d’Acció Exterior i Unió Europea (carrer de la Pietat, 2, Barcelona)

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació avui, 19 de març, a les 17 hores al Departament d’Acció Exterior i Unió Europea (carrer de la Pietat, 2, Barcelona) per valorar la sessió del Consell d’Afers Generalsde la Unió Europea en què s’ha tractat l’oficialitat del català a les institucions europees.

Amb la petició del govern espanyol per incloure la qüestió en aquesta reunió, l'oficialitat delcatalà, l'eusquera i el gallec ha entrat en l'agenda dels ministres europeus per primera vegada sota presidència belga del Consell de la UE.

Per cobrir informativament aquesta atenció a mitjans, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi el nom de la persona que es vol acreditar, el DNI o NIE, el mitjà pel qual treballa i la seva categoria professional (si és redactor, càmera, fotògraf/a, etc.).