Demà, dijous 21 de març, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2024.

El Baròmetre d’Opinió Política és una enquesta quadrimestral que pretén conèixer tant l’evolució de l’opinió pública com l’opinió de la ciutadania en relació amb diversos temes d’actualitat. En aquest Baròmetre s’inclouen les tradicionals preguntes sobre el comportament polític, la valoració dels líders polítics, les preferències sobre les relacions Catalunya-Espanya, així com d’altres preguntes sobre les eleccions al Parlament Europeu, els valors socials i morals, la confiança en les institucions, els valors o qualitats a transmetre als fills i filles i a l’alumnat, la percepció de la corrupció, com també sobre la compra de Bitcoins i criptomonedes i tradicions religioses.

L’enquesta inclou estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya, al Congrés dels Diputats i el Parlament Europeu. El codi que s’ha emprat per fer les estimacions està publicat a https://github.com/ceopinio

El treball de camp del primer Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 9 de febrer i el 7 de març mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 persones de 18 anys i més, residents a Catalunya, amb dret a vot a les eleccions al Parlament i al Congrés dels Diputats.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores a la sala de premsa del CEO (Pau Claris, 138, 4a planta).

11:00|El CEO presenta la primera onada del Baròmetre de 2024. C. Pau Claris, 138- 4a planta|Barcelona (Barcelonès)

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats de la primera onada del Baròmetre d'Opinió Política de 2024.