Dilluns 25 de març, a les 11:00 hores, a la Comissaria de les Corts, Travessera de les Corts, 319-321 Barcelona

Desarticulat a Tarragona un grup criminal que utilitzava bitllets de 500€ falsos per comprar drogues, produir marihuana i dur a terme narco assalts

query_builder   22 març 2024 15:21

settings_input_antenna Convocatòria

Desarticulat a Tarragona un grup criminal que utilitzava bitllets de 500€ falsos per comprar drogues, produir marihuana i dur a terme narco assalts

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil donaran detalls de l’operatiu policial que va acabar amb un balanç de 10 detinguts i la desarticulació a Tarragona d’un grup criminal que utilitzava bitllets de 500€ falsos per comprar drogues, produir marihuana i dur a terme narco assalts.

Per part dels Mossos d’Esquadra hi assistiran el sotsinspector Sergi Sánchez, cap de la Unitat Central de Tràfic Éssers Humans i el sergent Xavier Tenorio, sotscap de DIC Tarragona. Per part de Guàrdia Civil, hi participaran el capità HéctorMuñoz, cap de la Policia Judicial de Guardia Civil Tarragona i el tinent David Herreras, cap de l’Equip de Delinqüència Organitzada-Aantidroga de la Guàrdia Civil.

Les dades d’aquesta convocatòria resten embargades fins a l’inici de la compareixença.

Els mitjans interessats han d’acreditar-se necessàriament abans de dilluns a les 09:00 hores mitjançant un correu electrònic a comunicacio.mossos@gencat.cat Al correu hi hauran de constar les dades següents:

-Nom i cognoms

-DNI

-Mitjà de comunicació


Dia: 25 de març de 2024

Hora: 11:00 hores

Lloc: Comissaria de les Corts, Travessera de les Corts, 319-321


Oficina de Comunicació

Sabadell, 22 de març de 2024