La consellera Serret continua el cicle "Europa sobre el terreny" a l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   26 març 2024 09:32

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret continua el cicle "Europa sobre el terreny" a l'Alt Pirineu i Aran

 1. Aquest dimecres, 27 de març, Serret visitarà l’obra d’habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà, a Tremp, on atendrà els mitjans de comunicació
 2. Després la consellera participarà en un acte sobre les oportunitats dels fons europeus a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, continua el cicle de visites territorials “Europa sobre el terreny” aquest dimecres, 27 de març, a l’Alt Pirineu i Aran. Amb aquestes visites, que van començar el mes de febrer a Vilafranca del Penedès i ja han passat per Tarragona i per la Catalunya central, el Govern vol apropar l’impacte de les polítiques de la Unió Europea al dia a dia de la ciutadania amb eines com els fons europeus.

Precisament, a Tremp, Serret visitarà l’obra d’habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà, que participa en el projecte DISS Alt Pirineu-Aran, finançat amb fons Next Generation, per detectar i intervenir en les situacions de soledat (DISS) de les persones grans en les sis comarques de la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran, i així ha impulsat el projecte d’habitatge social i comunitari El Rogle.

Abans de començar la visita, a les 9.45 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació davant de l’obra d’habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà (Carrer Sant Roc, 30, Tremp).

Rebran la consellera la directora tècnica de la Cooperativa Alba Jussà, Maria Helena Vicente, l’alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero, i el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells.

Després d’aquesta visita, Serret es desplaçarà a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (Passeig de Pompeu Fabra, 21, Tremp) per participar a l’acte “Les oportunitats dels fons europeus a l'Alt Pirineu i Aran”, que començarà a les 12 hores i també serà obert a la premsa. S’hi farà una taula rodona amb l’alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, i el president del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, Ferran Rella, perquè expliquin l’experiència de l’Ajuntament i del Festival Dansàneu, respectivament, com a beneficiaris de fons europeus. La consellera Serret en farà la cloenda.

Els mitjans que vulguin cobrir la visita de la consellera a l’obra d’habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà han d’acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat, indicant-hi nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i categoria professional (redactor/a, fotògraf/a, càmera, etc.). També ho han de fer els qui vulguin assistir a l’acte a l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

La consellera Serret continua el cicle 'Europa sobre el terreny' a l'Alt Pirineu i Aran

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, continuarà el cicle de visites territorials Europa sobre el terreny a l'Alt Pirineu i Aran. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, i el director general d'Afers de la Unió Europea, Gerard Vives i Fernández, acompanyaran la consellera.

 • 09:45|Atenció als mitjans de comunicació. C. Sant Roc, 30|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació a l'obra d'habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà.

 • 10:00|Visita a l'obra d'habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà. C. Sant Roc, 30|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visitarà l'obra d'habitatges socials de la Cooperativa Alba Jussà, a Tremp.

 • 12:00|Acte 'Les oportunitats dels fons europeus a l'Alt Pirineu i Aran'. ICGC ( pg. de Pompeu Fabra, 21)|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, farà la cloenda de l'acte Les oportunitats dels fons europeus a l'Alt Pirineu i Aran a l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). L'acte comptarà amb una taula rodona en què participaran l'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera Diego, i el president del Consell Cultural de les Valls d'Àneu, Ferran Rella Foro.