El conseller valorarà la conferència sectorial d’ocupació de dijous i anunciarà la renovació del programa ACOL per contractar persones migrades

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i la subdirectora general de polítiques actives d’ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Susana Díaz i Martínez, visitarà demà dimecres 3 d’abril a les 10:30h la Fundació Formació i Treball a Sant Adrià de Besòs (Carrer Ramon Llull, 430-438).

Durant la visita Torrent mantindrà una trobada amb els responsables de la Fundació, que col·labora i desenvolupa diferents programes ocupacionals finançats pel SOC. El conseller també anunciarà la renovació del programa ACOL per contractar persones migrades i valorarà la conferència sectorial d’ocupació que es reunirà dijous.

La visita i el recorregut per les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball estarà oberta als mitjans gràfics. Posteriorment, a les 11:00h, el conseller Torrent atendrà els mitjans de comunicació.

10:30|El conseller Torrent visita la seu de la Fundació Treball i Formació a Sant Adrià de Besòs. Fundació Formació i Treball ( c. Ramon Llull, 430-438)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i la subdirectora general de polítiques actives d'ocupació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Susana Díaz i Martínez, visitarà la Fundació Formació i Treball a Sant Adrià de Besòs. Torrent mantindrà una trobada amb els responsables de la Fundació, que col·labora i desenvolupa diferents programes ocupacionals finançats pel SOC. El conseller també anunciarà la renovació del programa ACOL per contractar persones migrades i valorarà la conferència sectorial d'ocupació que es reunirà dijous.