1. Aquest dimecres, 3 d’abril, a les 16:45 hores, la titular d’Exteriors i el director d’ATL atendran els mitjans de comunicació
  2. A continuació, es podran prendre imatges de la visita a les instal·lacions de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter- Llobregat

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, i els delegats i delegades del Govern a l’exterior, visitaran aquest dimecres 3 d’abril la dessalinitzadora del Llobregat, i coneixeran de primera mà els recursos per gestionar la sequera amb el director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), David Vila Ligero.

L’objectiu de la trobada és que els 21 delegats i delegades del Govern a l’exterior, que actualment tenen una cobertura institucional a 72 països del món, tinguin les eines per continuar internacionalitzant la gestió de la sequera per part de l’Executiu, reconeguda com a bona pràctica en fòrums globals.

A l’auditori de les instal·lacions, Vila els explicarà els plans estratègics i d’inversions en gestió de recursos hídrics i els assenyalarà les oportunitats que disposa el sistema català per teixir aliances internacionals. Tot seguit, a les 16:45 h, la consellera Serret i el director de l’ATL atendran els mitjans de comunicació i s’iniciarà la visita a les instal·lacions, en què s'hi podran prendre imatges.

Trobada dels delegats i delegades del Govern a l’exterior a Catalunya

Aquesta activitat s’emmarca en la trobada dels delegats i delegades del Govern a l’exterior a Barcelona. Una cita que té lloc dues vegades l’any i que serveix per aprofundir en la coordinació de l’acció exterior del Govern. Fins divendres, els delegats i delegades realitzaran sessions per conèixer de primera mà àmbits d’interès per la feina d’internacionalització del país.

Per cobrir informativament aquest acte, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi el nom de la persona que es vol acreditar, el DNI o NIE, el mitjà pel qual treballa i la seva categoria professional (si és redactor, càmera, fotògraf/a, etc.)

16:00|La consellera Serret visita la dessalinitzadora del Llobregat amb les delegades i delegats del Govern a l'exterior. Av. Estany del Port, 4|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visitarà la dessalinitzadora del Llobregat de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat, acompanyada per les delegades i delegats del Govern a l'exterior.