El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, es reunirà demà amb els alcaldes de Santa Coloma de Farners, Brunyola, Sils, Riudarenes i Vilobí d’Onyar i amb els representants de la plataforma No a la MAT per explicar-los la proposta que ha elaborat el Govern per reforçar la xarxa de transport d’electricitat a la zona i derogar el projecte de ramal de 400 kV actualment vigent. En la reunió també hi prendrà part la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur.

La reunió se celebrarà a les 16.30 hores a La casa de la paraula (carrer Prat, 16. Santa Coloma de Farners). Abans de l’inici de la reunió, a les 16.15 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació, i quan comenci la trobada els mitjans gràfics podran prendre’n imatges.


16:15|El conseller Mascort explica la proposta del Govern per reforçar la xarxa elèctrica a la Selva i derogar el ramal de 400 kV de Riudarenes. La casa de la paraula ( c. Prat, 16)|Santa Coloma de Farners (Selva)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, es reunirà amb els alcaldes de Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Sils, Brunyola i Vilobí d'Onyar i amb representants de No a la MAT per exposar la proposta del Govern per reforçar la xarxa elèctrica a la Selva i derogar el ramal de 400 kV de Riudarenes. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.