El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Dolors Vila, visitarà demà divendres, 5 d’abril, la zona afectada per les recents inundacions al Baix Segre.

El punt de trobada serà a l’Ajuntament de Massalcoreig, on a les 9:00 hores mantindran una reunió amb pagesos afectats, abans de procedir a visitar zona afectada.

09:00|Visita a la zona del Baix Segre afectada per les recents inundacions. Ajuntament de Massalcoreig|Massalcoreig (Segrià)

El secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Dolors Vila, visitarà la zona afectada per les recents inundacions al Baix Segre.

El punt de trobada serà a l'Ajuntament de Massalcoreig, on a les 9:00 hores mantindran una reunió amb pagesos afectats, abans de procedir a visitar zona afectada.