1. Verge atendrà els mitjans abans de l’inici de l’acte, demà divendres 5 d’abril a les 16:30 h.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, inaugurarà les III Jornades de Cultura Menstrual que se celebren demà a la tarda a Amposta, coincidint amb el primer mes de posada en marxa de l’acció “La meva regla, les meves regles”. Posteriorment, participarà en un taller d’acompanyament a la regla per a mares i filles.

Verge atendrà els mitjans de comunicació abans que comenci l’acte, a les 16:30 h de demà divendres 5 d’abril. Les jornades tindran lloc a l’Espai Dones d’Amposta, situat a la Travessia de sant Isidre 4, a Amposta.

Els mitjans de comunicació que estiguin interessats a venir a l’acte cal que enviïn confirmació al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

16:30|La consellera Verge dona la benvinguda a les III Jornades de Cultura Menstrual d'Amposta. Espai Dones ( travessia de Sant Isidre, 4)|Amposta (Montsià)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, donarà la benvinguda a les III Jornades de Cultura Menstrual D'Amposta. L'acompanyarà Mar Lleixà Fortuño, directora dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre. La consellera atendrà els mitjans.