1. El titular d’Empresa i Treball mantindrà una reunió amb l’alcalde i altres membres del consistori i en acabar atendrà els mitjans de comunicació


El proper dilluns 8 d’abril de 2024, a les 17:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà Flix on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Francesc Barbero Escrivà, i altres membres del consistori. La trobada tindrà lloc a la seu de l’Ajuntament (Carrer Major, 18) i també hi assistirà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández.

El titular d’Empresa i Treball explicarà les novetats del Fons de Transició Nuclear després que el passat dimecres l’òrgan de govern del Fons acordés el repartiment dels prop de 35 milions d’euros corresponents a l’exercici del 2024 així com la distribució dels recursos pendents de l’any 2023.

En acabar la reunió, el conseller Torrent atendrà els mitjans de comunicació.

Posteriorment, visitarà les instal·lacions de l’edifici del Centre d’Empreses Municipal i mantindrà una reunió amb empresaris del territori.


17:00|El conseller Torrent visita Flix . C. Major, 18|Flix (Ribera d'Ebre)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà Flix on explicarà les novetats sobre el Fons de Transició Nuclear .