El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà dilluns 8 d’abril a les 11:00 hores el Centre de Cardiopaties Congènites Barcelona, un centre que aplica, per primera vegada a l’Estat, la cirurgia cardíaca robòtica en pacients pediàtrics, i que impulsen l’Hospital Sant Joan de Déu i l’Hospital Clínic Barcelona.

Acompanyaran el conseller, Miquel Pons, director mèdic de l’Hospital Sant Joan de Déu; Antoni Castells, director assistencial de l’Hospital Clínic Barcelona, i Daniel Pereda, director del Centre de Cardiopaties Congènites Barcelona. També hi intervindrà un dels primers pacients tractats en aquest centre.

La roda de premsa tindrà lloc a l’auditori Plaza de l’Hospital Sant Joan de Déu (passeig Sant Joan de Déu, 2, Esplugues de Llobregat) i també s’hi podrà participar a través del següent enllaç de la plataforma Zoom: https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/91464062147

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la consulta mèdica amb un pacient que tindrà lloc en un dels despatxos de Cardiologia de l’Hospital Sant Joan de Déu una hora abans de la roda de premsa (a les 10:00 hores).

A més, es facilitaran imatges en vídeo i fotografies d’una de les primeres cirurgies robòtiques que s’ha dut a terme al Centre de Cardiopaties Congènites Barcelona.

11:00|El conseller Balcells presenta un centre pioner en cirurgia cardíaca robòtica per a pacients pediàtrics. Hospital Sant Joan de Déu. Auditori Plaza ( pg. Sant Joan de Déu, 2)|Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà el Centre de Cardiopaties Congènites Barcelona, un centre que aplica, per primera vegada a l'Estat, la cirurgia cardíaca robòtica en pacients pediàtrics, i que impulsen l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Hospital Clínic Barcelona. L'acompanyaran Miquel Pons, director mèdic de l'Hospital Sant Joan de Déu; Antoni Castells, director assistencial de l'Hospital Clínic Barcelona, i Daniel Pereda, director del Centre de Cardiopaties Congènites Barcelona. També hi intervindrà un dels primers pacients tractats en aquest centre.