La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà demà diumenge, 7 d’abril, la Fira d’Artés (Bages), una mostra multisectorial però que té el sector de l’automoció i la maquinària agrícola com a principals protagonistes.

La vicepresidenta arribarà a les 11.30h a l’Ajuntament d’Artés on serà rebuda per l’alcalde Enric Forcada Valiente. Després de saludar els membres de la corporació municipal i signar el llibre d’honor, a les 11.45h, Vilagrà visitarà la fira. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montserrat Barniol Carcasona, acompanyarà la vicepresidenta.

Vilagrà començarà la visita al passeig de la Diagonal on saludarà els expositors del sector de l’automoció. Tot seguit, saludarà la resta d’expositors instal·lats a la plaça de Sant Cristòfol. En acabar, a les 12.30h, la vicepresidenta atendrà els mitjans de comunicació.

La Fira d’Artés és una mostra del dinamisme econòmic, cultural i social del municipi i de la comarca del Bages. El format actual es va posar en marxa fa més de seixanta anys quan va néixer com a fira del vehicle usat i maquinària agrícola. Actualment, el certamen és multisectorial tot i que el pes de l’exposició continua recaient en el sector de l’automoció i la maquinària agrícola.

La vicepresidenta Vilagrà visitarà aquest diumenge la Fira d'Artés

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà la Fira d'Artés (Bages), una mostra multisectorial però que té sector de l'automoció i la maquinària agrícola com a principals protagonistes. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montserrat Barniol Carcasona, acompanyarà la vicepresidenta.

  • 11:30|Visita a l'Ajuntament d'Artés. Ajuntament|Artés (Bages)

    La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà l'Ajuntament on serà rebuda per l'alcalde Enric Forcada Valiente. Vilagrà saludarà els membres de la corporació municipal i signarà el llibre d'honor.

  • 11:45|Visita a la Fira d'Artés. Pg. de la Diagonal|Artés (Bages)

    La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà la Fira d'Artés. Vilagrà passejarà pel passeig de la Diagonal on saludarà els expositors del sector de l'automoció i, tot seguit, anirà a la plaça Sant Cristòfol.

  • 12:30|Atenció als mitjans de comunicació. Pl. Sant Cristòfol|Artés (Bages)

    La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, atendrà els mitjans de comunicació.