Dimarts 9 d'abril, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà el Reial Club de Tenis de Barcelona per conèixer el funcionament del Projecte Aigües RCTB – 1899 que permetrà reutilitzar l’aigua i contribuir així, a pal·liar la situació de sequera.

A les 13 h, els mitjans de comunicació podran fer un mut de la visita i a les 13.45 h, la vicepresidenta farà una atenció als mitjans (C/ de Bosch i Gimpera, 5-13, Les Corts, Barcelona).

Els mitjans interessats s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

13:00|La vicepresidenta Vilagrà assisteix a la presentació del nou projecte de reutilització de l'aigua del Reial Club Tenis de Barcelona . C. de Bosch i Gimpera, 5-13|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà el Reial Club de Tenis de Barcelona per conèixer el funcionament del Projecte Aigües RCTB - 1899 que permetrà reutilitzar l'aigua i contribuir així, a pal·liar la situació de sequera. A les 13 h, els mitjans de comunicació podran fer un mut de la visita i a les 13.45 h, la vicepresidenta farà una atenció als mitjans.