1. La intervenció de la consellera tindrà lloc demà a les 11.30 hores a l’Institut Botànic de Barcelona (Passeig del Migdia, Barcelona). Serret farà valdre la política de cooperació al desenvolupament del Govern, que aposta per una mirada marcadament feminista
  2. La cita comptarà amb persones expertes de fins a 14 països provinents d’agències de les Nacions Unides, governs socis, agències de cooperació estrangeres, entre d’altres.  

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà el dimarts 10 d’abril, a les 11.30 hores, a les Jornades de Cooperació al Desenvolupament Feminista (Passeig del Migdia, Sants-Montjuïc, Barcelona). A partir de les 11.00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de recurs.

La consellera farà valdre la política de cooperació al desenvolupament del Govern que aposta per una mirada marcadament feminista i que serveixi de marc sobre el qual fonamentar futures planificacions.

Aquestes jornades, que comencen demà, s’estendran fins el dijous 11 d’abril, i reunirà persones expertes de fins a 14 països provinents d’agències de les Nacions Unides, governs socis, agències de cooperació estrangeres, entre d’altres.

Totes elles analitzaran i debatran durant aquests dos dies els principals elements que estructuraran la nova política de cooperació al desenvolupament feminista del Govern.

En les jornades també hi participaran el secretari d’Acció Exterior del Govern, Miquel Royo; la directora general de Cooperació al Desenvolupament, Yoya Alcoceba; i el director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Vicenç Margalef.

Per cobrir informativament aquest esdeveniment, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi nom, DNI o NIE, mitjà i categoria professional (redactor/a, càmera, fotògraf/a, etc).

11:30|La consellera Serret participa en les Jornades de Cooperació al Desenvolupament Feminista . Pg. del Migdia, s/n|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà en les Jornades de Cooperació al Desenvolupament Feminista. També hi intervindran el secretari d'Acció Exterior del Govern, Miquel Royo; la directora general de Cooperació al Desenvolupament, Yoya Alcoceba; i el director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Vicenç Margalef. Hi assistirà el delegat del Govern a l'Àfrica Meridional, Laureà Fanega; i el delegat del Govern al Con Sud, Josep Vives.