El director de l'Agència Catalana del Consum presentarà demà les dades d'actuacions dutes a terme el 2023 a la Catalunya Central

query_builder   10 abril 2024 15:03

settings_input_antenna Convocatòria

El director de l'Agència Catalana del Consum presentarà demà les dades d'actuacions dutes a terme el 2023 a la Catalunya Central

  1. A les 10 h, a la Delegació del Govern a la Catalunya Central a Manresa (Plaça del Salt, 2), Albert Melià Roset atendrà els mitjans de comunicació per donar a conèixer les actuacions principals dutes a terme per l’Agència en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores al territori

El director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, es reunirà demà dijous, 11 d’abril, a Manresa, amb la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, Maria Teresa Clotet Masana, per analitzar els resultats principals de les actuacions del 2023 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques de la Catalunya Central.

Melià donarà a conèixer les actuacions dutes a terme l’any passat a les comarques centrals, per mitjà dels consells comarcals amb conveni amb l’Agència Catalana del Consum, amb relació a les consultes, les denúncies i les reclamacions ateses, així com els casos resolts per mediació i arbitratge.

La reunió tindrà lloc a la Delegació del Govern a la Catalunya Central a Manresa (Plaça del Salt, 2). Cap a les 10 h, els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de la trobada i a continuació el director de l’Agència atendrà els mitjans de comunicació.


10:00|Presentació de les dades d'actuacions de Consum el 2023 a la Catalunya Central. Delegació del Govern a la Catalunya Central ( pl. del Salt, 2)|Manresa (Bages)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, presentarà els resultats principals de les actuacions del 2023 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques de la Catalunya Central.