1. A les 13 h, a l’espai l’Escorxador de Vilafranca del Penedès (C/ Escorxador, 21), Albert Melià Roset atendrà els mitjans de comunicació per donar a conèixer les actuacions principals dutes a terme per l’Agència en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores al territori

El director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, es reunirà demà dijous, 11 d’abril, a Vilafranca del Penedès, amb la coordinadora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès, Sofia Moya Pereira, per analitzar els resultats principals de les actuacions del 2023 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques del Penedès.

Melià donarà a conèixer les actuacions dutes a terme l’any passat a les comarques del Penedès, per mitjà dels consells comarcals amb conveni amb l’Agència Catalana del Consum, amb relació a les consultes, les denúncies i les reclamacions ateses, així com els casos resolts per mediació i arbitratge.

La reunió tindrà lloc a l’espai l’Escorxador de Vilafranca del Penedès (C/ Escorxador, 21). Cap a les 13 h, els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de la trobada i a continuació el director de l’Agència atendrà els mitjans de comunicació.


13:00|Presentació de les dades d'actuacions de Consum el 2023 al Penedès. L'Escorxador de Vilafranca del Penedès ( c. Escorxador, 21)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, presentarà els resultats principals de les actuacions del 2023 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques del Penedès.