1. La Generalitat promou la campanya "Mou-te, i viu feliç" del DMAF, que té per objectiu reduir el sedentarisme

La delegada territorial del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, i la secretària de Salut Pública del Departament de Salut, Carmen Cabezas Peña, assistiran demà a Salt a l’últim acte central en el marc de la campanya "Mou-te, i viu feliç" del Dia Mundial de l'Activitat Física, que té per objectiu reduir el sedentarisme.

Es tracta de l’últim acte central a Catalunya en el marc d’aquesta celebració, a la qual el Govern s’ha adherit per quinzè any consecutiu. Salt és l’última de les cinc seus –després deMóra d’Ebre, Manresa, Bellpuig i la Pobla de Mafumet- que acollirà activitats per promoure el Dia Mundial de l’Activitat Física, commemoració que va tenir lloc el dia 6 d’abril.

A partir de les 8.30 hores, el Passeig Ciutat de Girona acollirà diferents activitats esportives obertes a la ciutadania, i a les 11.45 hores, tindrà lloc l’acte institucional amb la lectura del manifest del DMAF a càrrec del saltenc i campió del món de caiac Quim Fontané i els gimnastes del Salt Gimnàstic Alex Cabrera Micharet i Júlia Ramonet Felipe.

L’esdeveniment finalitzarà amb els parlaments dela delegada territorial del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas; la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas Peña, i el regidor de Salut Pública i Esports de l’Ajuntament de Salt, Jordi Subils.

També hi seran presents la representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià Camps; el gerent de la Regió Sanitària Girona i director del ST Salut a Girona, Jaume Heredia Quicios, i la subdirectora general de Promoció de la Salut, Ana Bocio Sanz.

La campanya "Mou-te, i viu feliç", impulsada pel Departament de la Presidència i el Departament de Salut, pretén fer visible la importància d’una vida activa per a gaudir d’una bona salut.

10:00|Acte central del Dia Mundial de l'Activitat Física a Salt. Pg. Ciutat de Girona|Salt (Gironès)

La delegada territorial del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas; la secretària de Salut Pública de Departament de Salut, Carmen Cabezas Peña, i el gerent de la Regió Sanitària a Girona, Jaume Heredia, assistiran a Salt a l'últim acte central en el marc de la campanya Mou-te, i viu feliç del Dia Mundial de l'Activitat Física, que té per objectiu reduir el sedentarisme.