1. Serret atendrà els mitjans de comunicació a les 9.45 hores a FiraTàrrega
  2. Després participarà en un acte a la Delegació del Govern a Lleida sobre les oportunitats dels fons europeus

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, continuarà el cicle de visites territorials “Europa sobre el terreny” aquest divendres, 12 d’abril, a Lleida, acompanyada del director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manuel Szapiro.

Començarà la jornada amb una visita a FiraTàrrega (Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega), on coneixerà de primera mà els projectes que aquest ens de dinamització de la creació escènica catalana i de l’intercanvi artístic professional ha pogut impulsar amb finançament europeu. Abans d’iniciar la visita, a les 9.45 hores, Serret atendrà els mitjans de comunicació a l’entrada de FiraTàrrega (Avinguda de Josep Trepat i Galceran, s/n, Tàrrega).

Després, la consellera es desplaçarà a la Delegació Territorial del Govern a Lleida (Carrer Lluís Companys, 1, Lleida) per cloure l’acte “Oportunitats dels fons europeus a Lleida”, que començarà a les 12 hores i serà obert a la premsa.

Durant l’acte, tindrà lloc una taula rodona entre el cap d’Unitat de Serveis Empresarials de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Domènech Vila; el membre d’Alcarràs Bioproductors SAT Miquel Serra; i l’assessora en Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida, Teresa Botargues, que explicaran la seva experiència a l’hora d’obtenir i gestionar fons europeus.

Els periodistes que vulguin atendre la convocatòria a Tàrrega han d’acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat, indicant-hi nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i categoria professional (redactor/a, fotògraf/a, càmera, etc.). També ho han de fer els qui vulguin cobrir l’acte a la Delegació del Govern a Lleida.

La consellera Serret continua el cicle "Europa sobre el terreny" a Lleida

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, continuarà el cicle "Europa sobre el terreny" a Lleida.

  • 09:45|La consellera Serret atén els mitjans de comunicació a FiraTàrrega. Avinguda de Josep Trepat i Galceran, s/n|Tàrrega (Urgell)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació a l'entrada de FiraTàrrega.

  • 12:00|La consellera Serret clou l'acte "Oportunitats dels fons europeus a Lleida". Delegació del Govern a Lleida, Carrer Lluís Companys, 1|Lleida (Segrià)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, clourà l'acte "Oportunitats dels fons europeus a Lleida".