1. Està previst que a la trobada es creï un grup de persones expertes sobre elsassassinats masclistes de nens i nenes i la violència vicària.
  2. Verge atendrà els mitjans en finalitzar la reunió i els mitjans gràfics podran prendre imatges de l'inici de la trobada, a les 11:30 h.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presidirà la reunió del grup d’anàlisi dels feminicidis, que va convocar de manera urgent dimecres arran del triple feminicidi, d'una dona i les seves dues criatures, succeït al Prat de Llobregat. A la trobada s’acordarà la creació d’un grup de persones expertes sobre els assassinats masclistes de nens i nenes i la violència vicària. 

El Grup d’anàlisi dels feminicidis, impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes, està format per tots els departaments del Govern implicats en l’abordatge de les violències masclistes, com són Justícia, Interior, Salut, Educació o Drets Socials. És un espai clau per avaluar i millorar la resposta coordinada de tots els agents implicats en els feminicidis.

La consellera Verge atendrà els mitjans al finalitzar la reunió, cap a les 13 h. Els mitjans gràfics podran agafar imatges de l'inici de la trobada a les 11:30 h. La reunió se celebrarà demà divendres 12 d’abril, al Districte Administratiu (carrer del Foc 57, Edifici A, Barcelona).

Els mitjans de comunicació que vulgueu assistir cal que confirmeu la vostra presència enviant un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat, indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu.

En cas d’acreditar un vehicle, cal entrar per l’Edifici B (cal enviar el número de la matrícula).

11:30|La consellera Verge presideix la reunió extraordinària del grup d'anàlisi dels feminicidis . Districte Administratiu (c. del Foc 57, Edifici A)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presidirà la reunió del grup d'anàlisi dels feminicidis, que va convocar de manera urgent dimecres arran del triple feminicidi, d'una dona i les seves dues criatures, succeït al Prat de Llobregat. A la trobada s'acordarà la creació d'un grup de persones expertes sobre els assassinats masclistes de nens i nenes i la violència vicària. 

La consellera Verge atendrà els mitjans en finalitzar la reunió.