La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà demà dimarts, 21 de maig, a les 12.30 h dels acords que ha adoptat el Consell Executiu a la reunió celebrada al matí. La compareixença es podrà seguir en directe des de la web i les xarxes socials del Govern.


NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: Les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

12:30|La portaveu Plaja informa en roda de premsa dels acords del Govern . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà dels acords que ha adoptat el Consell Executiu després de la reunió celebrada al matí. La compareixença es podrà seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.