Demà dijous, 18 d’abril, a les 11.00 hores, la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, acompanyada de la secretària d’Hisenda, Marta Espasa, oferirà una roda de premsa per presentar els resultats del Pla de prevenció i reducció del frau fiscal durant el 2023.

La trobada informativa servirà també per explicar les mesures aplicades en el marc d’aquest Pla per incrementar la recaptació voluntària i augmentar l’eficàcia en el control i reducció del frau en l’àmbit dels tributs gestionats per la Generalitat.

La roda de premsa tindrà lloc al Districte Administratiu (c. Foc, 57). Els mitjans interessats a assistir-hi s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).


11:00|La consellera Mas Guix presenta els resultats del Pla de prevenció i reducció del frau fiscal durant el 2023 . Districte Administratiu ( c. Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, acompanyada de la secretària d'Hisenda, Marta Espasa, oferirà una roda de premsa per presentar els resultats del Pla de prevenció i reducció del frau fiscal durant el 2023. Els mitjans interessats a assistir-hi s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).