Roda de premsa dels acords de la Comissió Interdepartamental de la Sequera

query_builder   17 abril 2024 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa dels acords de la Comissió Interdepartamental de la Sequera

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, encapçalarà aquest dijous, 18 d’abril, a les 9.30h la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera al Palau de la Generalitat, juntament amb el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges.

A la sessió de treball també hi participaran el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i García; el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz; la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Josep Vidal; la portaveu del Govern, Patrícia Plaja; el secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos; el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Samuel Reyes; la gerent de l'ACA, Mar León, i la directora del Servei Meteorològic de Catalunya, Sarai Sarroca.

Posteriorment, el conseller Mascort i la portaveu Plaja compareixeran a les 12.00 h en roda de premsa per informar dels acords adoptats a la reunió. La compareixença es podrà seguir en directe des del web i les xarxes socials del Govern.

NOTA: Per cobrir el mut de les 9.30h i/o la roda de premsa de les 12h cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: Les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

09:30|La vicepresidenta Vilagrà encapçala la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, encapçalarà la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera al Palau de la Generalitat, juntament amb el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas.