La consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca de la Garrotxa

query_builder   3 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca de la Garrotxa

Al voltant de les 12.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, atendran als mitjans de comunicació
Demà, DIVENDRES 4 DE JULIOL, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Girona, Núria Arnay, visitarà la comarca de la Garrotxa.
 
A les 10.45 hores la consellera arribarà a l’Ajuntament d’Olot (Passeig Bisbe Guillamet, 10) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Lluís Sacrest, i altres membres del consistori. A continuació, a les 11.45 hores, la consellera i l’alcalde visitaran les instal·lacions dels Tallers Ocupacionals d’Olot (Avinguda Reis Catòlics, 5). Al voltant de les 12.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l’alcalde d’Olot, Lluís Sacrest, atendran als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 13.15 hores, la consellera Serna visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat d’Olot (Avinguda República Argentina, s/n).
 
En acabar, la consellera Mar Serna es traslladarà a Sant Joan les Fonts. A les 14.00 hores arribarà a l’empresa Noel Alimentaria (Pla de Begudà, s/n) on  acompanyada dels directors generals de l’empresa, Anna Bosch i Joan Boix, i el director gerent, Josep Roura, visitarà les instal·lacions de l’empresa.

A les 16.00 hores la consellera de Treball arribarà al Consell Comarcal de la Garrotxa (Avinguda Onze de Setembre, 22. Olot) on mantindrà una reunió de treball amb el president del Consell Comarcal i alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, el gerent de la Fundació Líder, Jordi Terrades, i el vicepresident primer del Consell Comarcal, Josep Berga.
 
A continuació, a les 17.30 hores, la consellera de Treball mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, i altres membres del consistori (Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Carretera d’Olot, 32).

12:30|.Tallers Ocupacionals d'Olot. Avinguda Reis Catòlics, 5|Olot (La Garrotxa)

La consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca de la Garrotxa