1. A les 10.30 hores farà una atenció als mitjans al CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar i a les 13.00 hores informarà des de Calella sobre les últimes novetats relacionades amb l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume d'aquesta localitat

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà demà divendres 26 d’abril a les 10.30 hores l’ampliació del CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar. Els mitjans podran prendre imatges durant la visita. Posteriorment el conseller farà una atenció als mitjans de comunicació.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Dia

Divendres, 26 d’abril de 2024

Hora

10:30 hores (visita i posterior atenció als mitjans)

Lloc


CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar

Avinguda de la Costa Brava, s/n, Malgrat de Mar

Després el titular de Salut es desplaçarà fins a l’Hospital Sant Jaume de Calella, on a les 13.00 hores, informarà als mitjans sobre les últimes novetats relacionades amb l’ampliació d'aquest centre hospitalari.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Dia

Divendres, 26 d’abril de 2024

Hora

13.00 hores

Lloc

Punt de trobada amb els mitjans:

Vestíbul Hospital Sant Jaume de Calella

Carrer de Sant Jaume, 209-217, Calella

El conseller Balcells visita el CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar i l'Hospital de Calella

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l'ampliació del CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar. Posteriorment, Balcells es desplaçarà fins a l'Hospital Sant Jaume de Calella, on informarà sobre les últimes novetats relacionades amb l'ampliació d'aquest centre hospitalari.

  • 10:30|Visita l'ampliació del CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar . CAP Dr. Josep Torner i Fors ( av. de la Costa Brava, s/n)|Malgrat de Mar (Maresme)

    El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l'ampliació del CAP Dr. Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar. Els mitjans podran prendre imatges durant la visita. Posteriorment el conseller farà una atenció als mitjans de comunicació.

  • 13:00|Novetats sobre l'ampliació de l'Hospital de Calella . Vestíbul Hospital Sant Jaume ( c. de Sant Jaume, 209-217)|Calella (Maresme)

    El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, informarà sobre les últimes novetats relacionades amb l'ampliació de l'Hospital Sant Jaume de Calella.