Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central

query_builder   25 abril 2024 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, presidirà aquest dimarts, 30 d’abril, a les 10.00 hores, la sessió mensual del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.

Un cop finalitzi la reunió, a les 11.30 hores aproximadament, Montse Barniol farà una atenció a mitjans per presentar els assumptes més destacats tractats al Consell de Direcció, entre els quals hi ha el seguiment de la sequera, l’aprovació de l’Estatut dels municipis rurals o programes de cultura i empresa als micropobles i al Lluçanès. A les 11.15 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges.

De manera extraordinària, la reunió i posterior atenció a mitjans es farà a la seu del Consorci del Lluçanès (carrer Vell, 3 – Santa Creu de Jutglar, al terme d’Olost).

11:30|Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central. Consorci del Lluçanès ( c. Vell, 3 - Santa Creu de Jutglar)|Olost (Lluçanès)

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i els directors i les directores dels Serveis Territorials a la Catalunya Central assistiran a la reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central. En acabar la sessió, la delegada atendrà els mitjans de comunicació per valorar els assumptes tractats al Consell de Direcció. Una estona abans, a les 11.15h aproximadament, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.