Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria General d’Investigació Criminal (CGIC) celebren dimarts, 30 d’abril, l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres.

A l’acte hi assistiran el director general de la Policia, Pere Ferrer, el comissari en cap de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, i el cap i sotscap de la Comissaria General d’Investigació Criminal (CGIC), Ramon Chacón i Joan Carles Granja, entre altres comanaments de la Divisió d’Investigació Criminal Central i de la Territorial.

Durant la celebració es lliuraran distincions a representants d’institucions, d’entitats i d’organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi, caldrà que s’acreditin fins dimarts 30 d’abril a les 09.00h. Es prega la confirmació d’assistència per correu electrònic a l’adreça com.mossosegara@gencat.cat.


Al correu hi hauran de constar les dades següents:

-Nom i cognoms

-DNI

-Mitjà de comunicació

L’acte començarà a les 11.00h i l’obertura al públic serà a les 10.30h. Podran contactar amb membres de l’Oficina de Comunicació a la porta del recinte per tal de facilitar-los l’accés.


Dia: 30/04/2024

Hora: 11.00 (L’obertura al públic serà a les 10.30)

Lloc:Auditori Complex Central dels Mossos d’Esquadra



Oficina de Comunicació

Sabadell, 30 d’abril de 2024

11:00|Celebració del Dia de les Esquadres de la Comissaria General d'Investigació Criminal. Complex Central dels Mossos d'Esquadra ( av. de la Pau, 120)|Sabadell (Vallès Occidental)

El director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent; el cap i sotscap de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC), Ramon Chacón i Joan Carles Granja, entre altres comandaments de la Divisió d'Investigació Criminal Central i de la Territorial, assistiran a l'acte commemoratiu del Dia de les Esquadres que celebren els Mossos d'Esquadra de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC). Durant la celebració es lliuraran distincions a representants d'institucions, d'entitats i d'organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries. El director de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, Eneko Barbería Marcalain, anirà també a la celebració.