Dijous 2 de maig, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, participarà en la presentació de l’Indicador de Benestar Subjectiu que ha impulsat el Govern per conèixer el benestar de la ciutadania. Durant l’acte, es posarà l’accent en com afecta el gènere en la satisfacció amb la vida i en els diferents factors que el determinen. A l’acte també hi participarà la directora general d’Anàlisi i Prospectiva, Beth Espinalt Capdevila.

Prèviament, la vicepresidenta farà una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, on serà rebuda per l’alcalde, Marc Giribet Gavara, i signarà el Llibre d’Honor. A les 16:45 h, farà una atenció als mitjans de comunicació a l’exterior del Teatre Núria Espert (Plaça Federico García Lorca, 1). A l’inici de l’acte, els mitjans podran fer un mut.

A les 18:30 h, la vicepresidenta participarà en l'Espai Ciutadà contra la Violència, un projecte impulsat per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca on, el primer dijous de cada mes, representats polítics locals, entitats i ciutadans es reuneixen davant el consistori per homenatjar les víctimes i fer pedagogia en contra de la violència masclista iLGTBIfòbica.