La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presidirà demà, a l’INEFC Barcelona, la presentació de l’estudi "Reformular l’esport i l’activitat física per a les adolescents. Factors que influeixen en l’abandonament esportiu durant l’edat escolar".

El treball ha estat impulsat per Esportcat, a través del’Observatori Català de l’Esport, i realitzat pel Grup de recerca en Esport i Activitat Física (GREAF) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut i de la Vida de la Catalunya Central (IRIS-CC), sota la coordinació de la Dra. Anna Puig-Ribera i la Dra. Montserrat Martín-Horcajo. L’estudi analitza els diferents factors que poden influir en l'abandonament esportiu entre les noies adolescents (entre els 12 i els 16 anys).

La presentació de les conclusions de l’estudi tindrà lloc a partir de les sis de la tarda i comptarà també amb la participació del director de l’INEFC, Eduard Inglés i Yuba; la directora de l’Observatori Català de l’Esport, Anna Vilanova i Soler, i la intervenció tècnica de la Dra. Anna Puig-Ribera.

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física clourà l’acte després de prendre part en una taula rodona que comptarà amb els testimonis d’Alfred Porcar, director general del Futbol Club Martinenc, i Marina Ravés, jugadora de bàsquet.


18:00|Presentació d'un estudi sobre l'abandonament esportiu entre les adolescents. INEFC ( av. de l'Estadi, 12-22)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presidirà la presentació de l'estudi Reformular l'esport i l'activitat física per a les adolescents. Factors que influeixen en l'abandonament esportiu durant l'edat escolar.