Dijous 9 de maig a les 12 h, al Palau Robert, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, participarà juntament amb el CEO del Mobile World Capital Barcelona, Francesc Fajula de Quintana, en la presentació de l’acord entre la Generalitat de Catalunya i el Mobile World Capital Barcelona per traslladar el llegat del MWC més enllà de l’àmbit professional i fer-lo arribar a la ciutadania. A partir del mes de juny, el Palau Robert acollirà una exposició titulada Recorda el futur, que servirà per apropar els continguts del MWC a la ciutadania i posar en valor el teixit industrial català, posicionant-lo com a referent tecnològic a nivell global.

A la trobada també participarà el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller Serra i hi assistiran la directora general de Difusió, Eva Pomares Latorre i el director general d’Innovació i Economia Digital, Lluís Juncà Pujol.

12:00|La vicepresidenta Vilagrà presenta l'acord amb el Mobile World Capital Barcelona . Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, participarà juntament amb el CEO del Mobile World Capital Barcelona, Francesc Fajula de Quintana, en la presentació de l'acord entre la Generalitat de Catalunya i el Mobile World Capital Barcelona per traslladar el llegat del MWC més enllà de l'àmbit professional i fer-lo arribar a la ciutadania.

A la trobada també participarà el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller Serra i hi assistiran la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca León; el secretari de Telecomunicacions i Transformació digital, Marc Realp Campalans; la directora general de Difusió, Eva Pomares Latorre i el director general d'Innovació i Economia Digital, Lluís Juncà Pujol.