El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Manel Armengol, durà a terme demà divendres, 10 de maig, una sessió informativa sobre els ajuts del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya (PEAC) atorgats en la convocatòria 2023 i les línies que es convocaran enguany, i de la nova línia de foment del cooperativisme Impuls.coop.

L’acte es durà a terme a les 10:30 hores, a la seu dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, a Vic. Prèviament, a les 10:15 hores, tindrà lloc l’atenció als mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada a l’inici de la mateixa.

10:30|Sessió informativa sobre els ajuts del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya (PEAC) 2023 i 2024, i de la nova línia de foment del cooperativisme Impuls.coop. Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central. Edifici Recinte Firal del Sucre|Vic (Osona)

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Manel Armengol, durà a terme una sessió informativa sobre els ajuts del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya (PEAC) atorgats en la convocatòria 2023 i les línies que es convocaran enguany, així com sobre la nova línia de foment del cooperativisme Impuls.coop. Prèviament, a les 10:15 hores, tindrà lloc l'atenció als mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada a l'inici de la mateixa.