La consellera Verge participarà en la concentració de condemna del feminicidi a Vic

query_builder   14 maig 2024 15:25

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge participarà en la concentració de condemna del feminicidi a Vic

  1. La consellera atendrà els mitjans de comunicació després del minut de silenci.
  2. L’acte es realitzarà avui dimarts 14 de maig a les 19.00 h, davant l'Ajuntament.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, atendrà els mitjans de comunicació a la concentració convocada per l’ajuntament de Vic per condemnar el feminicidi conegut el passat dilluns. L’acte tindrà lloc avui, 14 de maig, a les 19 h al carrer Ciutat, davant l'Ajuntament.

Es realitzarà un minut de silenci, i la consellera i l’alcalde faran parlaments. Tot seguit, la consellera Verge atendrà els mitjans de comunicació.

Acompanyaran la consellera la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Montserrat Barniol Carcasona, i la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo.

Recordem que davant qualsevol indici o situació de violència masclista cal trucar al telèfon 900 900 120. Hi pot trucar tothom. Tinguem ben present que una trucada pot salvar una vida. Aquesta línia és gratuïta, confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l'any en múltiples idiomes. Ofereix atenció psicològica directa, fa un primer assessorament jurídic i fa derivació, si així se sol·licita, als serveis especialitzats que acompanyen les dones en la seva recuperació.

Les dones que estiguin patint algun tipus de violència masclista també poden adreçar-se a qualsevol dels serveis de la xarxa pública d’atenció a les violències masclistes que s’ubiquen arreu del país. D’altra banda, en cas d'emergència davant d'una agressió, cal trucar al telèfon 112.

19:00|La consellera Verge participa en el minut de silenci a Vic per condemnar el darrer feminicidi. Carrer de la Ciutat, 1|Vic (Osona)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, participarà en el minut de silenci convocat per l'Ajuntament de Vic per condemnar el feminicidi que s'ha produït al municipi. També hi assistiran Montserrat Barniol Carcasona, delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, i Montserrat Pineda Lorenzo, secretària de Feminismes.