Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Àngel Eroles i Camats

query_builder   10 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Àngel Eroles i Camats

El director dels Serveis Territorials del Departament, Carles Vega, es desplaçarà al seu domicili per entregar-li la medalla commemorativa
Àngel Eroles i Camats rebrà el proper dia 12 de setembre la Medalla Centenària del Departament d’Acció Social i Ciutadania. El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Carles Vega, es desplaçarà fins al seu domicili per fer-li entrega de la medalla commemorativa.
 
Durant l’acte d’homenatge, Àngel Eroles estarà acompanyat pels seus familiars i diversos representants de la Llar de Jubilats de Santa Teresina de Lleida, de la qual Eroles havia estat usuari. 
 
Àngel Eroles i Camats va néixer el 12 de setembre de 1908 a Bellpuig (Urgell). Més tard es va traslladar a Lleida on va exercir de treballador de banca. Actualment viu amb la seva filla a la capital del Segrià.
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:00|.C. Humbert Torres, 22 bis, 5è 1a|Lleida (El Segrià)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, lliura la Medalla Centenària al senyor Àngel Eroles i Camat