settings_input_antenna Convocatòria

La formació sobre la carn de caça arriba al Pirineu

Es tracta d’una de les accions del Pla de valorització de la carn de caça que impulsa el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per augmentar-ne el consum

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza el pròxim dilluns, 12 de maig, una jornada de formació sobre la carn de caça, a l’Escola d’Hoteleria del Pallars. Aquesta és una de les accions del Pla de valorització de la carn de caça a Catalunya i busca augmentar-ne el consum per contribuir a controlar les sobrepoblacions d’algunes espècies cinegètiques i fomentar l’economia local.

El director dels Serveis Territorials a l’Alt Pirineu i Aran, Enric Vadell, farà l’obertura de la sessió i aprofitarà per posar en valor la importància del consum de la carn de caça pel seu compromís amb la continuïtat de les comunitats rurals i la seva contribució al control sobre les poblacions de les espècies cinegètiques.

L’alumnat rebrà una formació tècnica sobre la legislació de la comercialització de la carn de caça, el circuit, la garantia sanitària i les propietats de la carn. La classe de cuina la farà en Sergi Aritzeta del restaurant el Truc d’Agramunt que farà receptes tradicionals i contemporànies amb carn de caça.