- Per primera vegada, es reuneix a tots els actors del relat gastronòmic del país, entre ells prop d’un centenar de xefs guardonats amb estrelles Michelin i de cuina tradicional
- La cuina catalana es projecta al món com a símbol d’identitat, qualitat i cohesió territorial
El president de la Generalitat, Salvador Illa, acompanyat dels consellers d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, encapçalarà dilluns vinent, 30 de juny, l’acte de presentació de la nova campanya de difusió de Catalunya, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Treball. La presentació tindrà lloc a les 13 hores, al Palau de la Música Catalana.
La nova campanya vol marcar un punt d’inflexió en la projecció de la identitat gastronòmica del país. Prop d’un centenar de xefs catalans —tant d’alta cuina guardonada amb estrelles Michelin com de cuina tradicional— compartiran escenari en una acció coral inèdita que visibilitzarà el moment d’excel·lència i reconeixement internacional que viu la cuina catalana.
Aquesta acció s’emmarca en la distinció de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025 i respon a l’objectiu de consolidar el país com a destinació turística de referència internacional, fonamentada en la qualitat, la sostenibilitat i l’autenticitat de la seva proposta gastronòmica.
Nota: Els mitjans interessats a cobrir l'acte han de confirmar l'assistència a premsa.act@gencat.cat
El president de la Generalitat, Salvador Illa, encapçalarà l'acte de presentació de la nova campanya de difusió de Catalunya, impulsada per l'Agència Catalana de Turisme del Departament d'Empresa i Treball. Acompanyaran el president els consellers d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, i d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig.
Nota: Els mitjans interessats a cobrir l'acte han de confirmar l'assistència a premsa.act@gencat.cat




